MeVe ja TaKu vuoden 2016 taivalkoskisia!

26.08.2016 20:37

Taivalkoskella palkitaan vuosittain vuoden taivalkoskinen. Tänä vuonna tämän tunnustuksen sai Metsä-Veikot85 ry ja Taivalkosken Kuohu ry. Palkinto luovutettiin tänään 26.8.2016 Taivalkosken elomarkkinoilla, ja sitä vastaanottamassa olivat seurojen puheenjohtajat, Matti Tyni (MeVe85) ja Tuomo Leinonen ( TaKu).

Perustelut olivat tässä:

Metsä-Veikot 85 ry:n ja Taivalkosken Kuohu ry:n järjestämät maastohiihdon, mäkihypyn ja yhdistetyn SM-kisat 1.-3.4.2016 toivat Taivalkoskelle valtavan määrän näkyvyyttä kansallisessa mediassa, Taivalkoski nostettiin kerralla suomalaisen hiihtourheiluväen tietoisuuteen. Tämän lisäksi television kuvaruutujen kautta välitetyt kuvat Taivalkosken komeista vaaramaisemista ja leppoisista ihmistä oli mitä parhainta imagomarkkinointia Taivalkoskelle.

SM-kisojen järjestelyt saivat laajasti kiitosta. Kisatapahtuman järjestäjät onnistuivat palvelemaan loistavasti niin urheilijoita, huoltojoukkoja, yhteistyötahoja kuin yleisöä ja sitä kautta luomaan hienon talviurheilutapahtuman Taivalvaaran hulppeissa maisemissa. SM-kisat olivat hieno yhteistyön ja talkootyön voimannäyttö, taivalkoskelaisten näköinen tapahtuma.

Loistavat järjestelyt – loistava tunnelma!

Emme voi muuta kuin nöyrästi kiittää kaikkia niitä talkoolaisia, Taivalkosken kuntaa ja kaikkia , jotka olivat osallisena kisajärjestelyissä.

Tämä tunnustus on meille seuroille todella iso asia. Kiitos!